Parochie St. Martinus

Welkom op de website van Parochie

St. Martinus Welten-Benzenrade.

De website geeft een overzicht van de gemeenschap Welten-Benzenrade en de centrale rol die de kerk in deze gemeenschap vervult.

De parochie is op zoek naar vrijwilligers voor:

- versterking van het kosterteam

- Collectanten

- Acolieten voor uitvaartdiensten

- helpers voor de grote najaarsschoonmaak op 16 november

Voor meer bijzonderheden over mededelingen en andere wetenswaardigheden wordt verwezen naar het Parochienieuws

Stichting Help Kerk St. Martinus van Welten - Benzenrade

De renovatiewerkzaamheden hebben een fors gat gslagen in onze financiele middelen.

Hiervoor vragen wij Uw steun, die is echt onmisbaar.

De inzameling van financiële bijdragen, groot en klein, vindt plaats via de Stichting Help Kerk St. Martinus Van Welten die geheel door vrijwilligers wordt bestuurd. Elke cent komt dus regelrecht ten goede aan de instandhouding van het kerkgebouw zoals bijvoorbeeld de gerenoveerde karakteristieke muurschilderingen van Eugene Laudy uit 1952.

Uw gewaardeerde steun wordt met dank ontvangen op IBAN Nr.

NL45 ABNA 0445 5638 18

t.n.v. "Stichting Help Kerk St. Martinus van Welten - Benzenrade" of in de grote stalen collectebussen die achter in de kerk bij de uitgangen staan.

Veel leesplezier.