Parochie St. Martinus

Welkom op de website van Parochie

St. Martinus Welten-Benzenrade.

De website geeft een overzicht van de gemeenschap Welten-Benzenrade en de centrale rol die de kerk in deze gemeenschap vervult.

Mededelingen:

- De info-ouderavond over het vormsel is voor de parochies van Heerlen-Zuid op woensdag 25 januari om 20.00 uur in het
Gemeenschapshuis van Welten, Weltertuijnstraat 44 /48.

- Op 12 februari vieren we een Carnavalsmis met C.V. Vlavreters om 10.00 uur in Welten.

- Op zondag 26 maart zullen de communicanten uit Welten zich presenteren tijdens de H. Mis om 10.00 uur. Het jeugdorkest van T.O.G. zal deze Heilige Mis opluisteren.

- Eerste H. Communie in Welten is gepland op Hemelvaartsdag 18 mei 2023

Kerkelijk zangkoor St. Joseph Heerlerbaan-Welten heeft in Q1-2023 de volgende repetitie data gepland:

- 11-1, 18-1, 1-2, 15-2, 1-3, 15-3, 29-3

- de repetities zijn allen op woensdag avond in het Gemeenschapshuis Welten (20 - 22 uur)

- De volgende uitvoeringen zijn de opluistering van Goede vrijdag 7-4-23 in de Pancratiuskerk om 19.00 uur en Pasen 9-4-23 in de St. Josephkerk Heerlerbaan om 11.15 uur.

Kapel Benzenrade is "in winterslaap" gegaan tot en met april 2023. Het plan is om de wekelijkse avondmis te hervatten in mei 2023.

De parochie is op zoek naar vrijwilligers voor:

- versterking van het kosterteam

- Collectanten

- Acolieten voor uitvaartdiensten

- helpers voor de grote najaarsschoonmaak

Stichting Help Kerk St. Martinus van Welten - Benzenrade

Recent zijn enkele renovaties/reparaties uitgevoerd.

Hiervoor vragen wij Uw steun, die is echt onmisbaar.

De inzameling van financiële bijdragen, groot en klein, vindt plaats via de Stichting Help Kerk St. Martinus Van Welten die geheel door vrijwilligers wordt bestuurd. Elke cent komt dus regelrecht ten goede aan de instandhouding van het kerkgebouw. z

Uw gewaardeerde steun wordt met dank ontvangen op IBAN Nr.

NL45 ABNA 0445 5638 18

t.n.v. "Stichting Help Kerk St. Martinus van Welten - Benzenrade"

Giften op deze rekening komen ten goede aan het onderhoud van het kerkgebouw en zijn gezien de ANBI-status van de stichting onder voorwaarden fiscaal
aftrekbaar. Dank voor uw steun!