Parochie St. Martinus

Welkom op de website van Parochie

St. Martinus Welten-Benzenrade.

De website geeft een overzicht van de gemeenschap Welten-Benzenrade en de centrale rol die de kerk in deze gemeenschap vervult.

Het virus heeft ons heftiger dan ooit weer in zijn greep.

In opdracht van de bisschoppen vervallen per direct alle publieke avondmissen, ook Kerstavond. Ook mogen vergaderingen 's avonds alleen digitaal.
Voor de Kerstavond zijn we wel al bezig met afspraken voor een livestream, daarover later meer.

Voor het volledige bericht zie de persbericht van het bisdom Roermond .

Uitvaarten:
Bij het versoepelen van de maatregelen heeft de regering besloten dat er voortaan meer mensen aanwezig mogen zijn bij uitvaarten, mits de 1,5 meter en de andere maatregelen geborgd kunnen worden.
Voor onze kerk geldt een maximum van 70 personen.

Diensten in de St. Martinuskerk Welten

Zaterdag: 19.00 uur avondmis (tot nader order vervallen ivm Covid-19)
Zondag 10.00 uur H. Mis
Dinsdag 19.00 uur avondmis (tot nader order vervallen ivm Covid-19)

Diensten in de Kapel Benzenrade

Geen H. Missen tot mei 2022.

Een link naar de nieuwe nieuwsbrief St. Pancratius klik hier

De parochie is op zoek naar vrijwilligers voor:

- versterking van het kosterteam

- Collectanten

- Acolieten voor uitvaartdiensten

- helpers voor de grote najaarsschoonmaak op 16 november

Stichting Help Kerk St. Martinus van Welten - Benzenrade

De renovatiewerkzaamheden hebben een fors gat gslagen in onze financiele middelen.

Hiervoor vragen wij Uw steun, die is echt onmisbaar.

De inzameling van financiële bijdragen, groot en klein, vindt plaats via de Stichting Help Kerk St. Martinus Van Welten die geheel door vrijwilligers wordt bestuurd. Elke cent komt dus regelrecht ten goede aan de instandhouding van het kerkgebouw zoals bijvoorbeeld de gerenoveerde karakteristieke muurschilderingen van Eugene Laudy uit 1952.

Uw gewaardeerde steun wordt met dank ontvangen op IBAN Nr.

NL45 ABNA 0445 5638 18

t.n.v. "Stichting Help Kerk St. Martinus van Welten - Benzenrade" of in de grote stalen collectebussen die achter in de kerk bij de uitgangen staan.

Veel leesplezier.